A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Tolki interaktív hangoskönyvek

Tolki könyvek

Az alábbi bejegyzésekben a saját csemetéink kedvenc hangoskönyve - a Tolki interaktív hangoskönyve - kerül részletesen bemutatásra.

A Tolki toll kapcsán gyakran felmerülő kérdések és válaszok.
Részletes ismertető: Világatlasz

Az alábbiakban a Tolki interaktív hangoskönyvek közül a Világatlasz című kötetet mutatjuk be.

A könyv segítségével a gyerekek játékosan ismerhetik meg bolygónk földrészeit, óceánjait, a világ valamennyi országát és azok nevezetességeit.

A hatalmas tudásanyag minden korosztály számára ad új információkat, a kvízjátékokkal pedig a gyerekek szórakoztató módon tehetik próbára magukat.
A könyv illusztrációi könnyed stílusúak, de minden állat, növény, épület vagy egyéb fontos nevezetesség tökéletesen felismerhető általuk.

A Világatlasz magyar kiadása részletesen bemutatja hazánkat is, olyan nevezetességeket érintve, mint a Gemenci-erdő vagy a soproni Tűztorony.

Részletes ismertető: Állatok világa

Az alábbiakban a Tolki interaktív hangoskönyvek közül az Állatok világa című kötetet mutatjuk be részletesen.

A könyv élőhely szerinti bontásban mutatja be az állat- és növényfajokat. Nem csak a neveiket, de sok-sok érdekességet (pl. mit esznek, milyen szokásaik vannak) is megtudhatunk róluk, sőt az állatok hangjait is meghallgathatjuk. A tanulást sokkal érdekesebbé teszi, hogy különböző nehézségű kvízjátékot játszhatunk minden oldalpáron.

A könyv fotorealisztikus rajzokkal, természetben rögzített állathangokkal és színvonalas narrációval teszi élménnyé az állatok világának felfedezését a gyerekek számára.