A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Tolki - interaktív hangoskönyv - webáruház

Tolki interaktív könyvek

Ön is szeretne olyan ajándékot adni csemetéjének / unokájának, amelyet

- önállóan is tud használni, 
- jól szórakozik vele,
miközben
- hasznosan tölti az idejét, új dolgokat tanul
és
- kedve van újra és újra elővenni?

Bizony van, amikor anya és apa is fáradt, vagy éppen elfoglalt és jó lenne, ha a csemete legalább fél, de inkább egy bő órára le tudná magát kötni...

Ebben segít a Tolki interaktív hangoskönyve!

Érdekes és tanító könyvek ezek, amely használatát a gyerekek pillanatok alatt elsajátítják.

Hogy működik ez a Tolki interaktív hangoskönyv?

A szettekben található egy "toll" nevű eszköz (ld. a fenti kép szélén). Használata egyszerű, csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás.

Az egyes képekhez több hang is tartozik, a szórakoztató tanulást követően pedig a gyerekek különböző kvízjátékokkal tehetik próbára tudásukat a toll segítségével. 

A színvonalas színészi narráció és a toll kiváló minőségű hangszórója könnyen érthetővé és követhetővé teszi a könyvek tartalmát.

Minden könyvhöz készült egy rövid videó, amely megmutatja, hogy miként is kell ezt elképzelni. (Kattintson bármely termékre és nézze meg a videókat!)

De tényleg, hogyan működik? Mi a trükk?

A könyvben apró szenzorok vannak a megfelelő helyeken a lapokba építve. Az egyes szenzorok a tollban található hangfájlok lejátszását indítják el.

Milyen idős korosztálynak szól?

A memóriajátékok és a Játékos tanulás a 3-7 éves korosztálynak (óvoda, illetve iskola előkészítés) szól, míg a további 6 kiadvány (Játékosan angolul, Világatlasz, Állatok világa, Az emberi test, a Világűr és a Dinoszauruszok) 5-12 éves gyerekeknek készült.

Mit kell megvenni hozzá?

Elsőként vásároljon egy készletet!

A könyvek használatához szükség van a Tolki elektronikus tollra, amely csak a készletekben található meg.

Készletet elég egyszer beszerezni, mert ez a toll minden Tolki kiadvánnyal használható. (A legtöbb könyv hanganyaga rajta van már eredetileg is a tollakon. Amelyik nincs, ott a termék leírásánál részletes - és nagyon egyszerű - lépésről-lépésre útmutatót talál, hogy az új Tolki könyv hanganyaga miként tölthető rá a tollra.)

Miért vásároljak most és éppen itt?

Több jó okot tudunk adni, így például:

  1. Készletcsökkentő kiárusítást tartunk, így igazán kedvező áron kínáljuk a Tolki kiadványokat. (Ennek a hátterében az áll, hogy egy partnerünk nagyobb készletét segítünk kipörgetni.)
  2. Minden Tolki termékből van nálunk raktáron és akár másnapra oda is tud érni Önhöz!
  3. A nálunk vásárolt Tolki termékekre egy éves gyártói cseregarancia és további szervizgarancia érvényes!
  4. Ha bármi kérdése van a termék használatával kapcsolatban tudunk segíteni és szívesen tesszük is.
  5. Teljesen magyar tulajdonú családi kisvállalkozás vagyunk. (Ha a multik helyett inkább Ön is a helyi kisvállalkozásokat támogatná.)
Rendezés:
Nézet: