A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Tolki - interaktív hangoskönyv - webáruház

Tolki interaktív könyvek

Ön is szeretne olyan ajándékot adni csemetéjének / unokájának, amelyet

- önállóan is tud használni, 
- jól szórakozik vele,
miközben
- hasznosan tölti az idejét, új dolgokat tanul
és
- kedve van újra és újra elővenni?

Bizony van, amikor anya és apa is fáradt, vagy éppen elfoglalt és jó lenne, ha a csemete legalább fél, de inkább egy bő órára le tudná magát kötni...

Ebben segít a Tolki interaktív hangoskönyve!

Érdekes és tanító könyvek ezek, amely használatát a gyerekek pillanatok alatt elsajátítják.

Hogy működik ez a Tolki interaktív hangoskönyv?

A szettekben található egy "toll" szerű eszköz (ld. a fenti kép szélén). Használata egyszerű, csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás.

Az egyes képekhez több hang is tartozik, a szórakoztató tanulást követően pedig a gyerekek különböző kvízjátékokkal tehetik próbára tudásukat a toll segítségével. 

A színvonalas színészi narráció és a toll kiváló minőségű hangszórója könnyen érthetővé és követhetővé teszi a könyvek tartalmát.

Minden könyvhöz készült egy rövid videó, amely megmutatja, hogy miként is kell ezt elképzelni. (Kattintson bármely termékre és nézze meg a videókat!)

De tényleg, hogyan működik? Mi a trükk?

A könyvben apró szenzorok vannak a megfelelő helyeken a lapokba építve. Az egyes szenzorok a tollban található hangfájlok lejátszását indítják el.

Milyen idős korosztálynak szól?

A Játékos tanulás a 3-7 éves korosztálynak (óvoda, illetve iskola előkészítés) szól, míg a másik 3 kiadvány (Játékosan angolul, Világatlasz, Állatok világa) 5-12 éves gyerekeknek készült.

Mit kell megvenni hozzá?

Elsőként vásároljon egy szettet! A szettek mindegyike tartalmaz egy könyvet és egy Tolki elektronikus tollat. Szettet elég egyszer beszerezni, mert a toll minden Tolki kiadvánnyal használható. (A most megjelent minden könyv hanganyaga rajta van a szettekben található tollakon. A később megjelenő könyvek hanganyagai pedig egyszerűen letölthetőek lesznek.)

Miért vásároljak most és éppen itt?

Több jó okot tudunk adni, így például:

  1. Minden Tolki termékből van nálunk raktáron és akár másnapra oda is tud érni Önhöz!
  2. Ha bármi kérdése van a termék használatával kapcsolatban tudunk segíteni és szívesen tesszük is.
  3. Teljesen magyar tulajdonú családi kisvállalkozás vagyunk. (Ha a multik helyett inkább a helyi kisvállalkozásokat támogatná.)
Rendezés:
Nézet: