A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Klubtagság - Regisztráció

Milyen előnyökkel jár a klubtagság az 1000jatek.hu Webáruházban?

1. Gyűjthető és levásárolható hűségpontokat kap minden vásárlás után!

2. Jelentősen felgyorsul a vásárlás folyamata.

3. Személyre szabott ajándék javaslatokat küldünk minden ünnep előtt!

4.  Csak klubtagoknak elérhető akciók!

Tovább a regisztrációhoz

A klubtagság előnyei részletesen

1. Minden klubtagnak nyitunk egy virtuális pontgyűjtő számlát, ahol a vásárlásai után járó pontokat gyűjtheti. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá ezen a számlán, és az itt összegyűjtött pontok bármely későbbi vásárlásnál beválthatók (1 pont 1 Ft kedvezménynek felel meg).

2. A regisztrációval jelentősen felgyorsul a vásárlás folyamata, hiszen nem kell újra begépelni a szállítási és számlázási adatokat. Így jelentősen gyorsabb és kényelmesebb lesz a folyamat.

3. Általában nehéz jó ajándékot kitalálni a gyerkőcöknek. Mi segítünk abban, hogy a gyerek(ek) nemének és korának megfelelő játékot ajánljunk (olyasmit, ami aktuálisan nagyon menő, és ennek a reklámjával van tele a TV, vagy éppen annyira jó választás (akár saját tapasztalatunk alapján) egy - esetleg kevésbe ismert - játék.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat tudjuk küldeni, ahhoz szükséges, hogy legalább alapszinten megismerjük azokat a gyerekeket, akiknek Ön ajándékot szokott vásárolni. (Pl. keresztneve, születési dátuma.)

4. Rendszeresen indítunk olyan tematikus (mesehősökre, játéktípusokra, gyártókra) akciókat, amelyek kizárólag a klubtagok számára lesznek elérhetőek.

Tovább a regisztrációhoz

A fenti akciókról való híreket, ajándék javaslatokat mindig e-mailben küldjük ki! Ezért érdemes, hogy rendszeresen megnézze azokat, hogy ne maradjon le egyetlen jó ajánlatról sem.

 

Bármi további kérdése van?

Ha bármi további kérdés maradt Önben, hogy érdemes-e klubtagnak lennie, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen válaszolunk akár e-mailre, akár telefonra.

Tovább a regisztrációhoz