Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Klubtagság

 

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

Ha regisztrál honlapunkon, akkor Ön az 1000játék.hu webáruház vásárlói klubjának tagja lesz.
A klubtagok egyedi kedvezményeket és akciós ajánlatokat kapnak, valamint tájékoztatjuk őket az aktuális újdonságokról is.

A klubtagság előnyei:


1. Minden klubtagnak nyitunk egy virtuális pontgyűjtő számlát, ahol a vásárlásai után járó pontokat gyűjtheti. Minden elköltött 100 Ft után 2 pontot írunk jóvá ezen a számlán, és az itt összegyűjtött pontok bármely későbbi vásárlásnál beválthatók (1 pont 1 Ft kedvezménynek felel meg).


2. Személyre szabott ajándékokat ajánló levelet küldünk klubtagjainknak, hogy megkönnyítsük az ünnepek (karácsony, húsvét, gyereknap, születésnap, névnap) előtti ötletelést az ajándékokkal kapcsolatban. Ebben természetesen segít nekünk az, ha Ön megadja a gyermekek születési idejét és keresztnevét is, illetve figyelemmel tudjuk követni a srácok érdeklődési körét az Ön korábbi vásárlásai alapján. Így minden ajánlatunk olyan újdonságokat fog tartalmazni, ami megfelelő ajándék lehet számukra.


3. 100% garanciát vállalunk arra, hogy a gyermekek örülni fognak játékainknak! Amennyiben Ön úgy ítéli meg, hogy az adott ajándék nem nyerte el a gyermek tetszését, küldje vissza hozzánk a terméket! Mi ilyen esetekben visszatérítjük a játék árát, vagy választhat helyette másik terméket kínálatunkból!

 

 

Tovább a regisztrációhoz