A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Verdák 2

A verdák itt vannak!

Újabb kalandok, újabb kisautók, amelyekkel csemeténk kiválóan fog szórakozni otthon.

Újra eljátssza a filmbeli verseny legizgalmasabb pillanatait. Bebújik a szereplők bőre, elképzeli, hogy ő nyeri a versenyt, hogy ő segít a bajbajutottaknak, és megoldja a problémákat.

Játszva tanul. Ahogyan azt tennie kell. Mindezt önállóan, egyedül. Szülei pedig végre lazíthatnak egy kicsit, esetleg olvashatnak, beszélgethetnek egymással.

Vásároljon most 3 bármilyen Verdás kisautót és egy csudavagány Hot Wheels Ford kisautót adunk mellé ajándékba!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A legjobb áron kínáljuk! Hot wheels - Ford Shelby
Ez a kisautó önmagában is jó választás (bár nem a Verdák csapat tagja), de AJÁNDÉKBA adjuk, ha vesz bármely 3 darab verdás kisautót!
990 Ft
Raktáron
A legjobb áron kínáljuk! Verdák - Tetováló matrica

Ez a Verdák - Tetováló matrica egy marék színes, vidám tetkót rejt. Az én csemetém is imádja a felragasztható tetkókat.

Mi megmutattuk neki, hogyan kell felrakni, illetve azt is, hogy akár a kisszékére, fogmosó poharára is lehet tetkókat ragasztani. Imádta az ötletet. (Persze megtanítottuk arra is, hogy nem szabad mindenhova ragasztani, mert akkor nem jut majd a kezére.)

Vállalható tetkók gyerekek számára.
1.290 Ft
Raktáron
A legjobb áron kínáljuk!

Az Ön csemetéje is Verdák rajongó?

Örüljön ennek, hiszen a gyerkőc rengeteg jó dolgot tanulhat meg a Verdák filmtrilógia történeteiből.

A mesék főhőse Villám McQueen, aki kezdetben szupergyors, viszont beképzelt, magának való és másokkal nem törődő versenyautó a legelső mozifilmben. Villám azonban idővel megváltozik, barátokra tesz szert a Kipufogó-fürdőben, és az ő segítségükkel megnyeri a bajnokságot. A Verdák karakterei mind-mind szerethetőek, és bár vannak hibáik is, a barátságuknak köszönhetően jól működnek együtt csapatként. A gyerekek számára igazán jó példaképek!

Ez a játéksátor kiváló választás, hogy gyereke még jobban beleélhesse magát kedvence kalandjaiba!

8.990 Ft