A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Új termékek érkeztek - Új Mancs Őrjárat játékok

Szuper újdonságokkal bővítettük Mancs Őrjárat termékkínálatunkat! Mi a saját raktárunkból szállítjuk őket, de személyesen is átvehetőek bármely munkanapon, de futárral is nagyon gyorsan el tudjuk juttatni hozzád! Nézz körül nálunk!

Mancs Őrjárat: Ne hagyd Chase-t leesni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk!

Mancs Őrjárat: Ne hagyd Chase-t leesni! ügyességi játék a Spin Mastertől

 

Izgalmas társasjáték, amelynek az a lényege, hogy a jégmező közepén álló Chase-nek fent kell maradnia a táblán. Minden játékos a játékcsákánnyal ütögeti a jégpáncél megfelelő színű darabjait (amit kipörgetett), lehetőleg úgy, hogy Chase ne az ő körében essen le. Az lesz a vesztes, akinél Chase leesik.

 

Tovább a játékhoz...

 

Mancs Őrjárat Ki nevet a végén + Memóriajáték

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk!
 

Mancs Őrjárat Ki nevet a végén? + Memóriajáték szett a Spin Mastertől

A Mancs Őrjárat gyerekek körében méltán népszerű tagjai most a hagyományos Ki nevet a végén? játékban és egy 72 lapos memória játékban bukkannak fel.

A Ki nevet a végén?-t legfeljebb négyen játszhatják, a piros szín Marshallé, a zöld Rockyé, a kék Chase-é, a sárga pedig Rubbleré - ennek a négy hősies kutyusnak kell a mezőkön körbelépdelnie, majd a saját helyére visszaérnie a csapatába tartozó 4-4 bábúval.

A memóriajátékban a lefordított lapok között kell megtalálni az összeillő párokat, és az győz, aki a legtöbbet megtalálja.

Tovább a játékhoz...

 

Mancs Őrjárat Jenga - Imbolygó torony

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk!

Mancs Őrjárat Jenga - Imbolygó torony a Spin Mastertől

A klasszikus jenga, vagy más néven imbolygó torony építő játék ebben az új külsejében kiváló ajándék minden Mancs Őrjárat rajongónak. Az ügyességi játék lényege, hogy a kis hasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket kell építeni úgy, hogy az alulról kihúzott darabokat egyre feljebb helyezed. Az győz, aki az utolsó hasábot felteszi a toronyra, mielőtt az leborulna. Ez pedig nehezebb, mint amilyennek elsőre tűnik - próbáljátok ki ti is!

Tovább a játékhoz...

 

 

Mancs Őrjárat Társasjáték csomag

 

 

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk! Mancs Őrjárat Társasjáték csomag

Kiváló ajándék minden Mancs Őrjárat rajongónak, aki szeretné a rajzfilmsorozat karakterit viszontlátni egy puzzle képen, egy 52 + 2 lapos francia kártya szett lapjain és a Ki nevet a végén? játékban. Ebben a klassz társasjátékcsomagban mindhárom, a gyerekek körében népszerű, könnyen megtanulható játék helyet kapott - ráadásul igen kedvező áron.

A kártyák nagyméretű (12,5 x 9 cm-es) kártyalapok, amiket a kicsik is könnyen kezelnek, a 24 db-os puzzle-ből pedig egy vidám, 26,3cm x 23,1cm-es képet lehet kirakni. A Ki nevet a végén? játékot legfeljebb négyen játszhatják, a piros szín Marshallé, a zöld Rockyé, a kék Chase-é, a sárga pedig Rubbleré - ennek a négy hősies kutyusnak kell a mezőkön körbelépdelnie, majd a saját helyére visszaérnie a csapatába tartozó 4-4 bábúval.

Tovább a játékhoz...

 

Mancs Őrjárat Jumbo Kártyajáték

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk! Mancs Őrjárat Jumbo Kártyajáték a Spin Mastertől!

Ezt a kártyajátékot minden Mancs Őrjárat rajongó szeretni fogja, hiszen az 52 + 2 Joker lapos francia kártyaszettel nem csak egyféle játékot lehet játszani. A nagyméretű (12,5 x 9 cm) kártyalapok jó minőségűek, kicsik számára is könnyen kezelhetőek, rajtuk pedig a kedvenc Mancs Őrjárat karakterek köszönnek vissza.

 

Tovább a játékhoz...

 

Mancs Őrjárat Szuper 3D puzzle

 

 

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk! Mancs Őrjárat Szuper 3D puzzle

Kiváló ajándék minden Mancs Őrjárat rajongónak, aki szereti a kirakósokat. A 24 darabos puzzle-ből összesen három különböző képet lehet kirakni, a képek pedig 3D hatásúak!.

 

Tovább a játékhoz...

 

Mancs Őrjárat Torony doboz puzzle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJDONSÁG! A legjobb áron kínáljuk! Mancs Őrjárat Torony doboz puzzle

Kiváló ajándék minden Mancs Őrjárat rajongónak, aki szereti a kirakósokat. A 24 darabos puzzle-ből két különböző, 6x4 darabból álló képet is ki lehet belőle rakni.

 

Tovább a játékhoz...

 

Tartalomhoz tartozó címkék: mancs_orjarat