A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Új termék érkezett - Enchantimals

 

Ezek a szeretni való fiatal lányok különleges baráti kapcsolatot ápolnak kis kedvenceikkel, akikkel több közös vonásuk is van. Varázslatos világ az otthonuk, amelynek minden apró szeglete kacagtató élményeket és sok-sok kalandot tartogat! A barátság erejével itt bármi megtörténhet!

Ezek a kedves babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek.

Az Enchantimals babák szerethető karakterek, akikben közös, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra!

Választhatsz a különböző témájú Enchantimals babák és állatkáik közül:

  • Bree Bunny baba és Twist nyuszija,
  • Felicity Fox baba és Flick rókája,
  • Sage Skunk baba és Caper borza,
  • Patter Peacock baba és Flap pávája,
  • Karina Koala baba és Dab koalamacija
  • Lorna Lamb baba és Flag báránykája.

Mindegyik baba kb. 15,3 cm-es és élénk színű, virágmintás ruhát és cipőt visel, szőrme díszítéssel.

Állatszerű fülük és fejdíszük kikandikál a hajukból, így igazán különleges a megjelenésük. A vicces részletek, mint csinos hajuk, állati vonásokat is tartalmazó arcuk és jellegzetes kiegészítőik, mint Patter Peacock baba tollszerű szárnyai, Sage Skunk baba fekete-fehér csíkos szőrmefarka vagy Felicity Fox baba rókafülei, minden egyes karaktert egyedivé tesznek. Kis állatkáiknak is megvannak a maguk aranyos kiegészítői – virág a hajukban vagy puha szőrmedíszeik. A gyerekek imádják majd a figurák és állatkáik közti különleges kötődést, és a világot, ahol a "Törődés a Mindenünk".

Gyűjts össze mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: enchantimals