A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Trónok Harca Rizikó (deluxe)

Ár:
23.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: THRiskHun01
Trónok Harca Rizikó (deluxe) - most kedvező áron megvásárolhatja!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-01

Leírás

Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadás - Magyar nyelvű stratégiai társasjáték!

A népszerű Rizikó társasjáték magyar nyelvű, egyedi hangulatú változata, mely a George R. R. Martin regénye (Game of Thrones), és a sikeres HBO filmsorozat által bemutatott világba vezeti el a játékosokat.
Három különböző játékmódja, számos kiegészítő szabálya és két önálló játéktere (táblája) miatt jóval tartalmasabb és bonyolultabb egy hagyományos Rizikó társasjátéknál. Lényegesen több szerepe van a küzdelemben a játékosok stratégiájának és megegyezéseinek, mint a szerencsének! Igényes kivitelezésű, könnyen áttekinthető játéktáblák és látványos figurák segítségével nyújt remek szórakozási lehetőséget 2-7 játékos számára.

Harcolhattok akár Essos, akár Westeros földjén, hogy hatalmat szerezzetek az emberek birodalma felett. Fontos Várakat és Kikötőket kell birtokolnotok ahhoz, hogy Házaitok egyre erősebbé váljanak.
Használjátok mindkét táblát, így teljes háborút vívhattok, egyszerre akár 7 játékossal!

A Karakterek különböző taktikai előnyökhöz juttatják saját nemesi Házukat. A bölcs Mesterek tanácsaival még több stratégiai lehetőség nyílik meg számotokra. A Küldetések teljesítésével egyre közelebb kerülhettek a győzelemhez. Szerezzetek Területeket, hogy hatalmas seregeket állíthassatok hadrendbe! Halmozzatok fel Aranypénzeket, hogy támogathassátok katonáitok küzdelmét!
Állítsatok hadrendbe Lovagokat és Ostromgépeket ellenségeitek megtöréséhez, építsetek Erődítményeket a kulcsfontosságú Területekre!

A játék tartalma: 7 zárható műanyag seregdoboz, 2 játéktábla, 315 seregfigura, 7 székhelyfigura, 7 eredményjelző tábla, 187+1 kártya, 63 különleges egység, 75 aranysárkány (játékpénz), 20 számjelölő korong, 9 dobókocka és 1 szabálykönyv.

Kapcsolódó termékek

Trónok Harca Cluedo - most kedvező áron megvásárolhatja!
Raktáron
14.990 Ft

Hasonló termékek

Trónok Harca Cluedo - most kedvező áron megvásárolhatja!
Raktáron
14.990 Ft
Agymenők Monopoly - most kedvező áron megvásárolhatja!
Raktáron
14.990 Ft
Harry Potter Cluedo - nálunk MÉG VAN belőle raktáron!
Raktáron
14.990 Ft
Jóbarátok Monopoly - most kedvező áron megvásárolhatja!
Raktáron
14.990 Ft
MATCH társasjáték: Harry Potter - most kedvező áron megvásárolhatja!
Raktáron
8.490 Ft
A Harry Potter Trivial Pursuit egy magyar nyelvű, kvíz alapú társasjáték, ahol a Harry Potter filmekhez kapcsolódó kérdésekre kell válaszolnod. Ez a játék 600 újabb kérdést tartalmaz!
Raktáron
6.990 Ft
Matrjoska társasjáték (4-7 éves) - most kedvező áron megvásárolhatja!
Raktáron
2.990 Ft

Kiváló minőségű francia kártya a Jóbarátok sorozat vidám jeleneteivel.

Raktáron
2.490 Ft