A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Új termékek érkeztek - Nebulous Stars kreatív játékok

A Nebulous Stars a kanadai Tween Team tiniknek és kiskamaszoknak szóló termékcsaládja, amely kreatív tevékenységek során keresztül a csillagokkal teli égbolt varázslatos világába repít.
 

Az izgalmas és valóban színes termékpalettát többek között egy titkos napló, különféle foglalkoztató füzetek, képkarcoló és csillagos tervező készletek, továbbá az ékszerkészítés alapjaiba bevezető charm karkötő és titkos kívánságtartó szettek alkotják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden adott ahhoz, hogy felkeltse és hosszútávon is fenntartsa a 7-14 éves lányok érdeklődését, akik izgalmas és kreatív tevékenységekkel foglalhatják el magukat. Megtanulják és gyakorolják az összpontosítást, fejlődik a finommotorikus mozgásuk, továbbá kiélhetik a harmónia, biztonság és összhang iránti vágyukat, miközben egyre bátrabbá válnak az önkifejezésben. Minden játék és foglalkoztató készlet mellé jár egy kis füzet, amely gyártó által közvetíteni kívánt értékekkel ismereti meg a tiniket és kiskamaszokat.

Ezek: merj hinni az álmaidban, soha ne add fel, gondolkodj pozitívan, igyekezz mindig nyugodt maradni, vedd észre a benned lévő és a téged körülvevő szépséget, vállald azt, amilyen vagy, és legyél büszke magadra.