A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Monopoly

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Ez nem csak egy társas.  Az Agymenők filmsorozat rajongói számára ez egy – magyar nyelvű, limitált kiadású – ereklye.
 

15.990 Ft
Raktáron
Top Látnivalók: Budapest Monopoly társasjáték. Vegyetek részt egy nagyszerű budapesti kiránduláson, ahol a különböző látnivalókat nem csak megnézni lehet, hanem megszerezni is!
11.990 Ft
Raktáron

Ez nem csak egy társas. Egy FC Barcelona focirajongó számára igazi – magyar nyelvű, limitált kiadású – ereklye.

 
14.990 Ft
Raktáron
Készletkisöprés - különösen kedvező áron!
 
14.990 Ft 8.990 Ft
Raktáron

Ez nem csak egy társas.  A J. R. R. Tolkien-könyvtrilógia és a belőlük készült filmek rajongóinak ez egy – magyar nyelvű, limitált kiadású – ereklye.

12.990 Ft
Raktáron

Ez nem csak egy társas. A Jóbarátok filmsorozat rajongói számára ez egy – magyar nyelvű, limitált kiadású – ereklye.

14.990 Ft
Raktáron
Aligha kell bemutatni ezt az üzleti és ingatlan kereskedelmi társasjátékot, hiszen a világ egyik legnépszerűbb játékáról van szó. A Monopoly már több mint 250 millió példányban kelt el világszerte, nem hiányozhat egyetlen háztartás polcáról sem. Kiváló minőségű anyagból készült bábuk teszik egyedivé a játékot, melyben nem csak a szerencse, hanem a stratégia is fontos szerepet játszik.
8.390 Ft
Raktáron
Ez a játék a viktoriánus Anglia világába vezeti el a játékosokat.
14.990 Ft
Raktáron
Mindig is érdekelt, milyen lehet a Wayne vállalatcsoportot igazgatni, hogy miből van Lex Luthornak pénze, esetleg az, hogy honnan szerzi Joker a legújabb játékszereit?
14.990 Ft
Raktáron
A Dragon Ball Z Monopoly egy teljesen angol nyelvű, limitált számú, gyűjtői kiadás, melyhez elküldjük a magyar nyelvű Monopoly szabálykönyvet és a szerencsekártyák fordításait.
14.990 Ft
Raktáron
Itt a Gyors- Üzleti és Ingatlankereskedelmi Játék egy új csavarral, amiben Mr. MonopolyTM egyesíti erőit a Nintendo világának videojátékaival.
10.690 Ft
Raktáron
A Monopoly Junior Electronic Banking játék egy modern banki élményt kínáló társasáték gyerekeknek, ahol a Monopoly pénzt egy elektronikus banki egység és a Monopoly játék bankkártyái váltják fel.
8.090 Ft
Raktáron
Legyen ez az eddigiektől teljesen eltérő Monopoly játék az átjátszott éjszakák és az összejövetelek kedvence. Tanulva azokból az ikonikus (mégis kimondatlan) Monopoly pillanatokból, amikor a szabályok meghajlíthatók, a pénz kölcsönvehető és a vicces üzletek köttetnek.
8.390 Ft
Raktáron
Az ingatlankereskedő játék, ami banki akciókkal bővült! A Monopoly - elektronikus bankkártyás kiadás a Monopoly felújított változata, ahol már a banknak is komoly szerep jut!
12.490 Ft
Raktáron
A népszerű Rick és Morty animációs sorozat világában játszódó Monopoly kiadás, igazi ajándék a valódi rajongók számára!
14.990 Ft
Raktáron
Monopoly: Skyrim Collectors Edition társasjáték
14.990 Ft
Raktáron
A Games Workshop töretlenül népszerű Warhammer 40K Univerzumához készült Monopoly kiadás igényes és szórakoztató társasjáték lett, ideális ajándék a franchise rajongóinak.
14.990 Ft
Raktáron

Ez nem csak egy társas.  A világhírű Queen együttes rajongói számára ez egy különleges, limitált kiadású ereklye.

14.990 Ft
Raktáron
Ez a Real Madrid hivatalos Monopoly játékának gyűjtői kiadása, minőségében megegyezik a spanyol és az angol kiadásokéval!
14.990 Ft
Raktáron
A Trónok Harca Monopoly hangulatos, igényes kivitelezésű játék, könnyen megtanulható szabályokkal. Izgalmas, fordulatos küzdelemben dől el, hogy családodból vagy baráti társaságodból ki nyeri el a Vastrónt.
12.990 Ft