A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Simplerules Társasjátékok

Ezek a társasjátékok különlegesek! 

Tervezésükkor (egy gyerekpszichológus és egy matematikus közös munkája) olyan szempontok voltak fontosak, amelyek – véleményünk szerint – a legjobb gyerektársasok szintjére emeli őket:

1. Az óvodás korúaknak szóló társasok játszhatóak a játék kedvéért, nem feltétlenül szükséges valakinek megnyernie a játékot. (Ha nincs győztes, nincs vesztes sem. Ha nincs vesztes, nincs sírás.) Veszíteni természetesen meg kell tanulni. De még nem ebben a korban. Most még a játék élvezete a legfontosabb.

2. A játékok szabályrendszere elég egyszerű ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is gyorsan megértsék és megtanulják.

3. Bár a játékok szabályai elég egyszerűek, de maga a játék mégis elég érdekes ahhoz, hogy a nagyobb gyerekeknek, sőt a felnőtteknek is élvezetes lesz.

4. Ezek a játékok pont annyira hosszúak (5-15 perc), amennyire a kisebb gyerekek figyelme leköthető. (A Matrjoska nevű játék például addig játszható, amíg a játékosoknak van hozzá kedve.)

5. A játékok megjelenése, képi világa ideális a gyerekek számára.

6. Vásároljon legalább egyet ezek közül a társasjátékok közül és a szállítási költséget (Magyarország területén belül) mi álljuk!

 

Ingyenes szállítás!

Vásároljon legalább egyet a Simplerules fejlesztő társasjátékok közül és mi álljuk a szállítási költséget!

 

Rendezés:
Nézet: