A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Simplerules Társasjátékok

Ezek a társasjátékok különlegesek. És óvodásoknak készültek.

Tervezésükkor (egy gyerekpszichológus és egy matematikus közös munkája) olyan szempontok voltak fontosak, amelyek – véleményünk szerint – a legjobb gyerektársasok szintjére emeli őket:

1. Az óvodás korúaknak szóló társasok játszhatóak a játék kedvéért, nem feltétlenül szükséges valakinek megnyernie a játékot. (Ha nincs győztes, nincs vesztes sem. Ha nincs vesztes, nincs sírás.) Veszíteni természetesen meg kell tanulni. De még nem ebben a korban. Most még a játék élvezete a legfontosabb.

2. A játékok szabályrendszere elég egyszerű ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is gyorsan megértsék és megtanulják.

3. Bár a játékok szabályai elég egyszerűek, de maga a játék mégis elég érdekes ahhoz, hogy a nagyobb gyerekeknek, sőt a felnőtteknek is élvezetes lesz.

4. Ezek a játékok pont annyira hosszúak (5-15 perc), amennyire a kisebb gyerekek figyelme leköthető. (A Matrjoska nevű játék például addig játszható, amíg a játékosoknak van hozzá kedve.)

5. A játékok megjelenése, képi világa ideális a gyerekek számára.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az ÉVSZAKOK egy különleges, szórakoztató és fejlesztő társasjáték óvodás korú gyerekek (és szüleik) számára. Hangulatos, kedves képekkel, egyszerűen megtanulható, de jól kitalált szabályokkal.

3-6 éves korosztály számára.

7.990 Ft 7.290 Ft
Raktáron

A HOL LAKUNK? egy különleges, szórakoztató és fejlesztő társasjáték 4 különböző játékmóddal. Hangulatos, kedves képei, egyszerűen megtanulható, de jól kitalált szabályai vannak.

2-6 éves korosztály számára, más-más játékmóddal és szabályokkal

5.790 Ft 5.290 Ft
Raktáron

A MATRJOSKA egy különleges, szórakoztató és fejlesztő társasjáték óvodás korú gyerekek (és szüleik) számára. Hangulatos, kedves képekkel, egyszerűen megtanulható, de jól kitalált szabályokkal.

4-7 éves korosztály számára.

3.490 Ft 3.290 Ft
Raktáron

A PÓNILEGELŐ egy különleges, szórakoztató és fejlesztő társasjáték, amely az együttműködésre tanít! Hangulatos, kedves képei, egyszerűen megtanulható, de jól kitalált szabályai vannak.

4-7 éves korosztály számára.

4.990 Ft 4.490 Ft