Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Verdák 3

Villám McQueen és cimborái ismét visszatérnek elénk a Verdák 3-ban. Újabb kalandok, újabb kisautók, amelyekkel csemeténk kiválóan fog szórakozni otthon.

Újra eljátssza a filmbeli verseny legizgalmasabb pillanatait. Bebújik a szereplők bőre, elképzeli, hogy ő nyeri a versenyt, hogy ő segít a bajbajutottaknak, és megoldja a problémákat.

Játszva tanul. Ahogyan azt tennie kell. Mindezt önállóan, egyedül. Szülei pedig végre lazíthatnak egy kicsit, esetleg olvashatnak, beszélgethetnek egymással.

Vásároljon most 3 bármilyen Verdás kisautót és egy csudavagány Hot Wheels Ford kisautót adunk mellé ajándékba! (Kivéve a zacskós mikro verdákat, melyekből 6 db-ot kell vásárolni, hogy ajándék is legyen.)

Rendezés:
Nézet:
13 db raktáron
Ez a kisautó önmagában is jó választás (bár nem a Verdák csapat tagja), de AJÁNDÉKBA adjuk, ha vesz bármely 3 darab verdás kisautót!
790 Ft
8 db raktáron

Ez a Verdák - Tetováló matrica egy marék színes, vidám tetkót rejt. Az én csemetém is imádja a felragasztható tetkókat.

Mi megmutattuk neki, hogyan kell felrakni, illetve azt is, hogy akár a kisszékére, fogmosó poharára is lehet tetkókat ragasztani. Imádta az ötletet. (Persze megtanítottuk arra is, hogy nem szabad mindenhova ragasztani, mert akkor nem jut majd a kezére.)

Vállalható tetkók gyerekek számára.
1.290 Ft