A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Thomas, a gőzmozdony Webáruház

Thomas és barátai, hívnak játszani!

A Thomas, a gőzmozdony vagy Thomas és barátai egy méltán népszerű animációs sorozat, amelyet 1984 óta vetítenek a tévék, és amelynek a főszereplői a Sodor-szigeten élő gőzmozdonyok.

A gyerekek évtizedek óta szeretik az izgalmas feladatokat megoldó, sokféle színű és jellemű mozdony (Thomas, Percy, Edward, Emily, Henry, Toby, stb.) kalandjait, a felnőttek pedig annak örülnek leginkább, hogy ezek a mesefilmek nyugodt tempójúak, bennük nem a hangos-zajos akciójeleneteken van a hangsúly, hanem igazi értékeket közvetítenek és oktató-ismeretterjesztő szándékkal készítették őket.

Thomas és barátai minden epizódban közösen oldják meg a nehéz helyzeteket és hárítják el az akadályokat akkor is, ha éppen csak egyikük szeleburdisága vagy konoksága okozta a bajt. Minden szereplő képes beismerni a hibáit és tanulni azokból, a csapatmunka és összetartozás fontossága pedig a gyerekek számára egy igencsak fontos útravaló.

Az üzletünkben kapható különféle mozdonyok, az egymással kombinálható sínek és azok kiegészítői sok-sok órán keresztül biztosítanak kellemes kikapcsolódást a gyerekeknek.

Ajándék lehetőség!

Vásároljon 10 000 Ft feletti értékben Thomas, a gőzmozdony termékekből és ajándékba küldünk egy Thomas mozdonyt (DGF85) - ld. a mellékelt képen! (Az ajándék vonatot nem kell berakni a kosárba, automatikusan a vásárolt tételek mellé csomagoljuk.)

Ezért vásároljon nálunk!

Webáruházunkban Thomas, a gőzmozdony és barátai, illetve kapcsolódó kiegészítők rendkívül széles választékban és igazán kedvező áron kaphatóak.

Saját raktárunkból szállítunk, így a megrendelt termékeket akár aznap átveheti személyesen, de futárszolgálattal is gyorsan megérkezik.

Rendezés:
Nézet: