A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Thomas, a gőzmozdony

                                   

 

 

A Thomas, a gőzmozdony vagy Thomas és barátai egy méltán népszerű animációs sorozat, amelyet 1984 óta vetítenek a tévék, és amelynek a főszereplői a Sodor-szigeten élő gőzmozdonyok.

 

A gyerekek évtizedek óta szeretik az izgalmas feladatokat megoldó, sokféle színű és jellemű mozdony (Thomas, Percy, Edward, Emily, Henry, Toby, stb.) kalandjait, a felnőttek pedig annak örülnek leginkább, hogy ezek a mesefilmek nyugodt tempójúak, bennük nem a hangos-zajos akciójeleneteken van a hangsúly, hanem igazi értékeket közvetítenek és oktató-ismeretterjesztő szándékkal készítették őket.

 

Thomas és barátai minden epizódban közösen oldják meg a nehéz helyzeteket és hárítják el az akadályokat akkor is, ha éppen csak egyikük szeleburdisága vagy konoksága okozta a bajt. Minden szereplő képes beismerni a hibáit és tanulni azokból, a csapatmunka és összetartozás fontossága pedig a gyerekek számára egy igencsak fontos útravaló.

 

Az üzletünkben kapható különféle mozdonyok, az egymással kombinálható sínek és azok kiegészítői sok-sok órán keresztül biztosítanak kellemes kikapcsolódást a gyerekeknek.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.