A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

A Karib-tenger kalózai

 

A Karib-tenger kalózai egy ötrészes kalandfilm-sorozat, mely szerethető karakterei, izgalmas fordulatai és lenyűgöző látványvilága miatt több, mint tíz év óta töretlen népszerűségnek örvend.

Az első részt, a Fekete gyöngy átka c. filmet 2003-ban mutatták be, az ötödik rész, mely a Salazar bosszúja címet viseli, 2017-ben került a mozikba.

A filmek főként a humoros és szerethető Jack Sparrow kapitány kalandjait kísérik végig, ő és az ő segítői (többek között Will Turner, Elizabeth Swann, Carina Smyth és az ifjú Henry) a mi üzletünkben kapható játékok hősei is.

A Karib-tenger kalózai témájú játékokat, szerepjátékszetteket és kalózkellékeket minden filmrajongó gyereknek bátran ajánljuk, hiszen a a kincsvadászat önmagában is jó móka, de a kalandvágy és kíváncsiság, a legyőzhetetlennek tűnő akadályok megoldása és a csapatmunka fontossága azok a tulajdonságok, amelyek a felnőtt életben is a javukra válnak.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

A legjobb áron kínáljuk! Újdonságok nálunk elsőként! A Karib-tenger kalózai: a kísértet cápa támadása játékszett.

A 3 darabos szett tartalma: Henry figura, kísértet cápa és egy csónak, amely valóban képes kilőni a hozzá tartozó játékszigonyt.

6.490 Ft 2.890 Ft
Raktáron

A legjobb áron kínáljuk! Újdonságok nálunk elsőként! A Karib-tenger kalózai: a kalózvadász kísértet játékszett.

A 4 darabos szett tartalma: kísértet figura, kísértet csónak és egy katapult, amely valóban képes kilőni a hozzá tartozó játékhordót.

6.490 Ft 2.890 Ft
Raktáron

A legjobb áron kínáljuk! Újdonságok nálunk elsőként! A Karib-tenger kalózai: Mini meglepetésfigurák.

A dobozban egy meglepetés figura található.

1.390 Ft 190 Ft