A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Így neveld a sárkányodat

                                                            

 

Az Így neveld a sárkányodat című animációs mesefilmet 2010-ben mutatták be a mozikban, alapjául Cressida Cowell 2003-ban kiadott, azonos című könyve szolgált. A film népszerűségének köszönhetően Sárkányok címmel animációs filmsorozat is készült belőle, 2014-ben pedig megérkezett a mozifilm várva várt folytatása is.

 

A történet alaphelyzete szerint a Hibbant-szigeten élő vikingek folyamatos harcban állnak a sárkányokkal, akik veszélyeztetik a vikingek otthonait és ellopják az állataikat. A film főhőse a viking vezér kamasz fia, Hablaty, aki annyira kétbalkezes, hogy nem is engedik harcolni, de egy bravúros szerkezettel foglyul ejt egy rettegett „Éjfúriát”. Hablaty és Fogatlan barátsága alapvetően megváltoztatja mindkettejük életét, Hablaty pedig barátai (Asztrid, Halvér, Takonypóc és a többiek) segítségével képes bebizonyítani saját apja és a viking törzs felé, hogy nem a falut támadó sárkányok jelentik az igazi veszélyt, amelyet csakis azokkal közös szövetségben lesznek képesek legyőzni.

 

Az Így neveld a sárkányodat-filmek alapján készült játékokat azért is ajánljuk a gyerekeknek, mert ezeknek a történeteknek mondanivalója jóval túlmutat az amúgy is fantasztikus számítógépes grafikán. Minden korosztály számára könnyen átélhető a fiatal fiú jellemfejlődése, a barátokkal való kapcsolatának alakulása, és rengeteg mindent lehet belőlük tanulni a konfliktuskezelés és együttműködés fontosságáról, a magunkért és másokért való felelősségről és a felnőtté válás próbatételeiről.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy az üzletünkben kapható Így neveld a sárkányodat témájú játékok sok örömet okoznak majd kicsiknek és nagyoknak is!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.