A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

HP 3D puzzle - Kviddics sportszaküzlet

Ár:
8.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 90
Cikkszám: W3D-0509
Elérhetőség: Raktáron
Harry Potter - Kviddics a javából sportszaküzlet (3D habszivacs puzzle)
Menny.:db

Leírás

3D habszivacs puzzle: Harry Potter világából az Abszol Úton található "Kviddics a javásból" sportszaküzlet állítható össze ebből a 305 db-os készletből!

A Wrebbit 3D puzzle játékokkal igazán kézközelbe kerülnek hozzánk a filmek híres épületei, és összerakásuk után csodálatosan mutatnak minden rajongó polcán.

A sok száz apró darabból álló kirakós összeállítása szórakoztató közös program lehet akár családtagok, testvérek, barátok számára is.

A 3D puzzle elemei jó minőségű anyagokból készültek, így az építkezés vidám hangulatban fog zajlani, mert minden passzolni fog, aminek passzolnia kell.

Az egyes építőelemek összeillesztése némi kézügyességet, a különböző tornyok, épületszárnyak egymáshoz illesztése pedig térlátást igényel, ezért 12-14 éves kortól ajánljuk igazán a Wrebbit termékeit, bár ügyes fiatalabb gyerekek - szülői segítséggel - is összerakhatják a legendás épületeket.

A részletgazdag tervezésnek és a filmekből ismerős színek használatának köszönhetően minden építmény azonnal felismerhető a rajongók számára, és olyan apró érdekességeket is felfedezhetünk rajtuk, amik korábban elkerülték a figyelmünket.

A Wrebbit 3D-s építményei remek ajándékok a kreatív hajlamokkal rendelkezőknek - és érdemes lehet összegyűjteni egy-egy elképzelt világ híres épületeit, mert együtt igazán csodálatos hangulatot varázsolnak a szobába.

Ajándék!

Minden 3D habszivacs puzzle vásárlás mellé adunk ajándékba egy 3D habszivacs puzzle Ford Angliát! (Mr. Weasley megbűvölt autója a Harry Potter világából.) 

 

Hasonló termékek

Harry Potter - Madam Malkin talárszabászata és fagylaltszalon (3D habszivacs puzzle)
Raktáron
8.990 Ft