Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

3D Puzzle

Mi is ez a 3D puzzle?

Egy kézügyességi játék, amelyben vastag kartonból (papír és habszivacs) kell a puzzle elemeket kivenni, majd megfelelő sorrendben összerakni. Ezáltal nagyon sokféle építményt, járművet, műemléket elkészíthetünk.

Kinek ajánlott?

A gyártó leírása szerint 3 éves kortól ajánlott, de én inkább a 4 éves kort mondanám, de akkor is szülői felügyelet mellett. (Mert még kellhet a segítség egyik-másik rész összerakásában.)

A nehezebb épületek már iskolásoknak is jó szórakozás, a legnehezebb, legösszetettebb épületek (vagy éppen autók, űrhajók) pedig felnőtteknek, sőt idősebbeknek is kellemes kihívás lesz.

Milyen előnyei vannak a 3D puzzle kirakónak?

Ezek mind nagyszerű készségfejlesztők, amelynek révén fejlődik a gyerkőc térlátása, logikai érzéke és kézügyessége.

Milyen eszközök kellenek hozzá? Olló? Ragasztó?

A 3D puzzle összeállításához a kezünkön kívül nincs is másra szükségünk, mert a kirakós játék darabjai könnyedén egymáshoz illeszthetőek, így ollóra, egyéb szerszámokra, de még ragasztóra sem lesz szükségünk. A puzzle darabok kiváló
minőségű kartonpapírból és polisztirol habból készülnek.

Szeretném kipróbálni, mielőtt megvásárolom. Lehet?

Szívesen küldünk egy egyszerű, pár darabból álló építményt. Itt a Kapcsolat oldalon található űrlapot legyen kedves használni. Írja meg nevét, címét és hamarosan a postaládájában lesz a próba-puzzle!