A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Barbie Virágkötő játékszett

Szerezhető hűségpontok: 110
Cikkszám: GTN58
Elérhetőség: Raktáron
Barbie Virágkötő játékszett - most kedvező áron megvásárolhatja!

Leírás

Barbie imádja magát szép dolgokkal körülvenni, és szereti hasznosan tölteni az időt, így hát nem csoda, hogy egyik kedvenc elfoglaltsága a virágkötés.

Most felfedezheted te is a virágkötés örömeit Barbie virágkötő készletével! Elképzelted már, milyen gyönyörű csokrokat tudnál te is készíteni? Akkor benned is rejlik egy kis virágárus! Barbie ebben a készletben divatos, csíkos köpenyt visel, a zsebei pedig szerszámoktól dagadoznak. A készletnek része 3 színes gyurma (sárga, rózsaszín és zöld), amelyeket felhasználva 3 különböző lehetőséged is lesz varázslatos virágköltemények összeállítására.

Ha az állvány közepére teszed a gyurmát, és a tetejére rakod a vázát, már kezdődhet is a virágcsokrok készítése. A fogantyú lenyomásával virágok jelennek meg a vázában. Ráadásul a különböző színű gyurmákból lélegzetelállító színekben pompázó csokrokat készíthetsz! Vásárlóid garantáltan tömött sorokban állnak majd, hogy hozzájussanak különleges csokraidhoz!

A készlet tartalmaz egy virágkötő Barbie babát, virágkötő állványt, 3 tégely gyurmát, 2 vázát, egy tisztító eszközt és egy játékmackót.