A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. Engedélyezem
Termékek Menü

Anne Geddes babák

Anne Geddesről

Az ausztrál születésű Anne Geddes egyike a világ talán leghíresebb fényképészeinek, több, mint 30 éves munkássága alatt a képeiből összeállított könyveket több mint 19 millió, a naptárakat több mint 13 millió példányban adták el világszerte – és akkor még nem is szóltunk a képeslapokról és poszterekről.

Anne Geddes szerint minden gyerek szép úgy, ahogy van, a kicsikre mindenképpen vigyázni kell, felnőttként az a feladatunk, hogy támogassuk és szeressük őket. A fényképésznő már első sikerein felbuzdulva létrehozott egy alapítványt a bántalmazott és nélkülözni kényszerülő gyerekek támogatására, és jelenleg is az ENSZ tiszteletbeli nagyköveteként segít a hátrányos helyzetben lévő gyerekek helyzetén.

Geddes fényképeit sokan műfajteremtőnek tartják, és a legtöbben azok egyszerűségét, ötletességét és kedvességét értékelik. A kisgyermekekről készített portréfotókon a korábbi ábrázolások természetellenes kimódoltságával szemben visszaköszön a kisgyermekek természetes szépsége, sebezhetősége és ártatlansága. A kicsik a legtöbbször különféle jelmezeket viselnek és a kép témáját adó háttér előtt láthatóak. Vannak köztük virágok, gyümölcsök, bogarak, kisállatok - de az évszakok és az ünnepek is kimeríthetetlen inspirációt jelentenek a fényképésznő számára.

Anne Geddes babái

A nálunk kapható Anne Geddes babákat már létező fényképek alapján készítették, ezért minden baba arca egyedi és igen életszerű. A babák kb. 23 cm nagyok, súlyuk becsomagolva kb. 270 gramm. A babák teste nagyon puha, fejük és kezeik viszont keményebb műanyagból készültek. 18 hónaposnál idősebb gyerekeknek és az Anne Geddes-képek felnőtt rajongóinak is ajánljuk őket.

Vásároljon nálunk!

Webáruházunkban az Anne Geddes babák rendkívül széles választékban és igazán kedvező áron kaphatóak.

Saját raktárunkból szállítunk, így a megrendelt termékeket akár aznap átveheti személyesen, de futárszolgálattal is gyorsan megérkezik.

Rendezés:
Nézet: